Prezentări

1. Lanțuri sfărâmate

6 dec. 2013, ora 19:00

Limba română

Limba maghiară

a

De ce ar crea răul un Dumnezeu iubitor? Cum putem să ne protejăm de cel rău?

2. Din închisoare la palat

7 dec. 2013, ora 19:00

Limba română

Limba maghiară

Biblia este plină de relatări încurajatoare despre felul cum poate Dumnezeu să transforme radical o viaţă: de la robie la libertate, de la tristeţe la bucurie, de la întuneric la lumină.

3. La picioarele lui Isus

8 dec. 2013, ora 19:00

Limba română

Limba maghiară

Relatarea emoţionantă a Mariei Magdalena. Cât a învăţat şi s-a rugat la picioarele lui Isus, lucruri minunate s-au întâmplat.

4. Semnul speranţei

9 dec. 2013, ora 19:00

Limba română

Limba maghiară

În sunet de trâmbiţe şi cu strigăte puternice, Iosua i-a salvat pe cei ascunşi în casa lui Rahav şi i-a condus spre ţara făgăduită. Cu strigăte şi sunet de trâmbiţe, Isus va veni curând să facă acelaşi lucru!

5. Curăţat în Iordan

10 dec. 2013, ora 19:00

Limba română

Limba maghiară

Naaman, generalul sirian, a fost grav bolnav de lepră, până când a urmat instrucţiunile lui Elisei şi a fost curăţit în apele Iordanului.

6. Păcatul de neiertat

11 dec. 2013, ora 19:00

Limba română

Limba maghiară

Ce se întâmplă când slujitorii lui Dumnezeu fug de faţa Lui? Şi ce se întâmplă când nu mai fug?

7. Mângâietorul promis

12 dec. 2013, ora 19:00

Limba română

Limba maghiară

Când l-a urmat îndeaproape pe Ilie, învăţătorul lui, Elisei a primit o porţie îndoită din spiritul său. Isus le promite acelaşi lucru urmaşilor Săi.

8. Pe culmile marilor munţi

13 dec. 2013, ora 19:00

Limba română

Limba maghiară

Isus i-a condus sus pe munte pe Petru, Iacov şi Ioan ca să se roage, să vegheze împreună cu El şi să vorbească cu vizitatori cereşti, în timpul celei mai spectaculoase transformări a Sa.

9. Cel mai bogat om din peșteră

14 dec. 2013, ora 11:00

Limba română

Limba maghiară

Istoria remarcabilă a modului în care fiul unui aviator milionar și al unei actrițe de la Hollywood a ajuns în lumea decăzută a drogurilor și a fărădelegii. Doug a scăpat în cele din urmă ajungând să trăiască într-o peșteră, unde a găsit o Biblie. Atunci s-a întâmplat o minune!

10. Iată-mă, trimite-mă

14 dec. 2013, ora 19:00

Limba română

Limba maghiară

Sfâşiat de război şi asaltat de sirieni, cetatea Samariei era deznădăjduită şi înfometată. Atunci câţiva leproşi au descoperit un munte de mâncare şi bogăţii.

Despre prezentator

DOUG BATCHELOR este un evanghelist american renumit, autor al bestsellerului Cel mai bogat om din peşteră şi preşedinte al trustului media Amazing Facts care, prin emisiuni radio şi TV, prezintă mesajul Evangheliei în Statele Unite. Ca speaker, Doug călătoreşte în ţări din întreaga lume şi le vorbeşte oamenilor despre Isus. Simţul umorului, spontaneitatea şi ancorarea subiectelor prezentate în realitatea cotidiană fac din el un vorbitor apreciat, care îi ajută pe oameni să descopere frumuseţea teologiei practice, a teologiei aplicate în viaţa de zi cu zi.

Doug şi soţia sa, Karen, au cinci copii. Este pasionat de muzică, de scufundări şi de sport şi, la fel ca tatăl său, este pilot de avion.

DOUG BATCHELOR este totodată pastorul unei biserici din Sacramento, California, şi autorul mai multor cărţi cu tematică spiritual-creştină (La picioarele lui Isus: Evanghelia după Maria Magdalena, Armura lui Dumnezeu, Semnul lui Iona, Învaţă-ne să ne rugăm! ş.a.).